Download Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng Mp3 Terbaru

Nella Kharisma - Kapten Oleng Mp3 

Nella Kharisma - Kapten Oleng Mp3

 Hai sobat semua para pecinta musik. selamat datang di lagunslive.com (situs download lagu-lagu Terbaru) pada kesempatan kali ini admin akan membagikan sebuah lagu dari Nella Kharisma yang berjudul Kapten Oleng.

Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng Mp3 ini merupakan lagu yang cukup populer lho.. Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng ini merupakan lagu yang easy listening sehingga lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng banyak di sukai orang. disini kalian bisa mendownload lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng mp3 ini secara mudah dan gratis.

Para pengunjung yang terhormat, Perlu diketahui bahwa lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng Mp3 yang ada disini hanyalah lagu Nella Kharisma yang berkualitas standard dan hanya untuk review saja.

Lagu Nella Kharisma yang berjudul Kapten Oleng ini admin ambil dari soundcloud, youtube atau situs lain. Jika Kalian suka lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng Mp3 ini dengan kualitas HD, maka Belilah VCD atau DVD Original Nella Kharisma di gerai yang ada di kota kalian atau bisa juga membeli lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng Mp3 ini melalui i-tunes, Amazon dan toko musik resmi lainnya.


Download Juga:

Download lagu Nella Kharisma - Talak Siji Mp3 Terbaru


Download Lagu The Changcuters - Gila-Gilaan ( Ost Jo dan Jay SCTV) Mp3 Terbaru



Lirik Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng

tegane atimu gawe tatu ning atiku
derese eluh iki mergo koe sing jalari
lamise janjimu koyo ombake banyu
gedhe bantere alun nanging ra iso digugu

kroso neng awakku njobo loro njero ngilu
mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku
aku kudu piye yen wes dadi koyo ngene
tak cubo ngelalekke arep nganggo coro opo wae

kapten aku pengen oleng
mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen
aku pengen oleng

kapten gek ndang wenehono
tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo
senajan mung sedelo

uwes biasane aku mok larani
saiki pengenmu piye yen ngeneki
ngalor ngidul golek tombo
sokor sokor oleh gantine tresno

senajan iki mung sedelo
yo wes ora popo sing penting wes ra kroso
kroso larane lali ro slirane
sing wes gawe atiku oleng wae

kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo

mabur duwur atiku tambah ajur
kelingan kowe wes mendingan tak kubur
ojo maneh tak tandur aku wes kesel jujur
atiku iki mung mbok ulur-ulur

saiki kowe pancen iso mbalelo
rasakno mengko yen aku uwes lungo
sopo sing bakal ngampet loro disio-sio
kowe mesti oleh piwalese tresno

tak akoni larane tembus ning ati
sekarang telah hilang semenjak kaptenku datang

kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo

kapten aku pengen oleng, mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen, aku pengen oleng
kapten gek ndang wenehono, tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo, senajan mung sedelo



Kapten Oleng Merupakan single Terbaru Nella Kharisma Berikut lagu Kapten Oleng Yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Semoga kalian Terhibur.
Download Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng.mp3
Size: 7.29 MB
Title : Kapten Oleng
Album : Duta Nirwana Music
Artist : Nella Kharisma
Duration : 00:05:17
Audio Summary : Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Bit Rate : 192000
Sample Rate : 44100

[[ DOWNLOAD ]]


0 Response to "Download Lagu Nella Kharisma - Kapten Oleng Mp3 Terbaru"

Posting Komentar