Download Lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada) Mp3

Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada) Mp3 


Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada) Mp3

 Hai sobat semua para pecinta musik. selamat datang di lagunslive.com (situs download lagu-lagu Terbaru) pada kesempatan kali ini admin akan membagikan sebuah lagu dari Nella Kharisma  yang berjudul Tresno Mergo Bondo (Jitunada).

Lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada) Mp3 ini merupakan lagu yang cukup populer lho.. Lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada) ini merupakan lagu yang easy listening sehingga lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada) banyak di sukai orang. disini kalian bisa mendownload lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada) mp3 ini secara mudah dan gratis.

Para pengunjung yang terhormat, Perlu diketahui bahwa lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada) Mp3 yang ada disini hanyalah lagu Nella Kharisma yang berkualitas standard dan hanya untuk review saja.

Lagu Nella Kharisma yang berjudul  Tresno Mergo Bondo (Jitunada) ini admin ambil dari soundcloud, youtube atau situs lain. Jika Kalian suka lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada) Mp3 ini dengan kualitas HD, maka Belilah VCD atau DVD Original Nella Kharisma di gerai yang ada di kota kalian atau bisa juga membeli lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada) Mp3 ini melalui i-tunes, Amazon dan toko musik resmi lainnya.


Download Juga:

Downlooad Lagu Nella Kharisma Ft. Danang Danzt - Pucuke Asmoro Mp3 Baru


Download Lagu Via Vallen - Jarang Pulang (Official) Mp3 Terbaru


Lirik Lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada)

Tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
Nandang leloro sak jroning dodo
Wes tak tompo lelakon iki aku trimo
Aku wes pasrah lilo legowo

Ademe mongso mediding kang biso nyirep srengenge
Neng nyatane ora biso ngademne atiku
Nalikane kowe cidro ing janji
Rasane ati iki koyo diirisi

Wes suwe sliramu ninggalke aku
Angin kang sumilir ngiringi lungomu
Pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
Nyatane pilih dunyo kang sugih bondo

Tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
Nandang leloro sak jroning dodo
Wes tak tompo lelakon iki aku trimo
Aku wes pasrah lilo legowo

Aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
Biyen pamite lungo ra kuat urip soro
Opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
Bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
Koyo ngene nasibku loro tenan atiku
Mergo abot rosoku tresno marang sliramu
Nanging kenyataane kok malah koyo ngene
Kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

Wes suwe sliramu ninggalke aku
Angin kang sumilir ngiringi lungomu
Pamitmu lungo ra kuat urip sengsoro
Nyatane pilih dunyo kang sugih bondo

Tak lilakno kowe sing lungo ora kuat
Nandang leloro sak jroning dodo
Wes tak tompo lelakon iki aku trimo
Aku wes pasrah lilo legowo

Aduh duh duh aduh kangmas ning endi sliramu
Biyen pamite lungo ra kuat urip soro
Opo pancen sliramu milih ngebotke bondo
Bisoku yo mung pasrah ku lilo lan legowo
Koyo ngene nasibku loro tenan atiku
Mergo abot rosoku tresno marang sliramu
Nanging kenyataane kok malah koyo ngene
Kudu tetep tak trimo yen kowe milih bondo

Tak turuti karepmu snajan abot jroning dodo
Aku ra biso moco wujud bondo dunyo
Nanging aku wes lilo snajan remuk jroning dodo
Nyatane kowe priyo mung buru bondo
Nyatane kowe priyo mung buru bondo


Tresno Mergo Bondo (Jitunada) Merupakan single Terbaru Nella Kharisma Berikut lagu Tresno Mergo Bondo (Jitunada) Yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma . Semoga kalian Terhibur.

Download Lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada).mp3
Size: 6.67 MB
Title : Tresno Mergo Bondo (Jitunada)
Album : dangdut terbaru
Artist : Nella Kharisma
Duration : 00:04:51
Audio Summary : Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 192 kb/s
Bit Rate : 192000
Sample Rate : 44100

[[ DOWNLOAD ]]


0 Response to "Download Lagu Nella Kharisma - Tresno Mergo Bondo (Jitunada) Mp3 "

Posting Komentar