Download Lagu Nella Kharisma - Getun Masa Lalu Mp3 Terbaru

Nella Kharisma - Getun Masa Lalu Mp3

Nella Kharisma - Getun Masa Lalu Mp3

 Hai sobat semua para pecinta musik. selamat datang di lagunslive.com (situs download lagu-lagu Terbaru) pada kesempatan kali ini admin akan membagikan sebuah lagu dari Nella Kharisma yang berjudul Getun Masa Lalu.

Lagu Nella Kharisma - Getun Masa Lalu Mp3 ini merupakan lagu yang cukup populer lho.. Lagu Nella Kharisma - Getun Masa Lalu ini merupakan lagu yang easy listening sehingga lagu Nella Kharisma - Getun Masa Lalu banyak di sukai orang. disini kalian bisa mendownload lagu Nella Kharisma - Getun Masa Lalu mp3 ini secara mudah dan gratis.

Para pengunjung yang terhormat, Perlu diketahui bahwa lagu Nella Kharisma - Getun Masa Lalu Mp3 yang ada disini hanyalah lagu Nella Kharisma yang berkualitas standard dan hanya untuk review saja.

Lagu Nella Kharisma yang berjudul Getun Masa Lalu ini admin ambil dari soundcloud, youtube atau situs lain. Jika Kalian suka lagu Nella Kharisma - Getun Masa Lalu Mp3 ini dengan kualitas HD, maka Belilah VCD atau DVD Original Nella Kharisma di gerai yang ada di kota kalian atau bisa juga membeli lagu Nella Kharisma - Getun Masa Lalu Mp3 ini melalui i-tunes, Amazon dan toko musik resmi lainnya.


Download Juga:
Download Lagu Lesti - Mati Gaya Mp3 Terbaru


Download Lagu Nella Kharisma - Bidadari Kesleo Mp3 terbaru


Lirik Lagu Nella Kharisma - Getun Masa Lalu





katamu aku eroh sliramu
sing saiki dadi masa laluku
ser-seran rasane njero atiku
ora nyongko sliramu mundak ayu

rasane aku getun tenanan
medotke sliramu wektu pacaran
kabeh mau amergo jalaran
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

saiki aku uwes ngerti
yen sliramu ora bakal bali
saiki aku coba ngelalekno
moga kowe iso seneng nggo wong liyo

pancen aku tresno kowe, sayangku mung karo kowe
yo mung kowe sing neng ati, susah seneng tekan mati
ora bakal tak tinggalke, njajal mbok titeni wae
omonganku iki bener, mugo wae ora minger

opo enenge awakmu, wes melengkapi uripku
senajan kamu sangat lugu, dandan wae yo ora tau
opo maneh nganggo gincu, ben gawe mlinir lambemu
rupamu ancen polosan, aku coba tetep krasan

nanging kok godaan teko, aku seneng ro wong liyo
mergane bodimu nonjok, bojoku tak tinggal lungo
pancen atiku ra urus, kepincut obrakan gembus
gawe aku mati alus, kowe saiki ra ngurus

getun kuwi tibo mburi, ora bakal tibo ngarep
kabeh bajur tak lakoni, senajan mbiyen ati ngarep
getunku soyo tenanan yen aku nyawang dirimu
sing mbiyen dadi bojoku saiki masa laluku

katamu aku eroh sliramu
sing saiki dadi masa laluku
ser-seran rasane njero atiku
ora nyongko sliramu mundak ayu

rasane aku getun tenanan
medotke sliramu wektu pacaran
kabeh mau amergo jalaran
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

saiki aku uwes ngerti
yen sliramu ora bakal bali
saiki aku coba ngelalekno
moga kowe iso seneng nggo wong liyo

pancen kuwi ayu tenan, bedo pas mbiyen pacaran
dulu ra mbejaji tenan, wajahmu sangat pas-pasan
saiki kowe wes bedho, gawe aku ngelus dada
mbiyen kok tak sio-sio, nganti uripmu nelongso

sempet ketemu neng dalan, aku eruh kowe sliliran
lha kok atiku ser-seran, nyawang kowe sing menawan
saiki piye carane, aku oleh pin bbmne
yen wes oleh njur tak invite, mugo wae di-acc

lha dilalah di-acc, ora nyongko bungah tenan
jebul malah gur -ddc, yo tak tonpo kasuyatan
mungkin kowe wes kelaran, nganti kowe wegah tenan
karo aku sing ra mutu, arep bali nang awakmu

saiki wis tak ikhlasno, kowe nduweke wong liyo
aku yo mung iso pasrah, tak jak balen kowe wegah
yo wes ra sah tak pikirke, timbang aku mumet ndase
mending aku joget wae, golek lc sak ngenene

katamu aku eroh sliramu
sing saiki dadi masa laluku
ser-seran rasane njero atiku
ora nyongko sliramu mundak ayu

rasane aku getun tenanan
medotke sliramu wektu pacaran
kabeh mau amergo jalaran
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

katamu aku eroh sliramu
sing saiki dadi masa laluku
ser-seran rasane njero atiku
ora nyongko sliramu mundak ayu

rasane aku getun tenanan
medotke sliramu wektu pacaran
kabeh mau amergo jalaran
ngepeti wedokan sing dadi jemputan

saiki aku uwes ngerti
yen sliramu ora bakal bali
saiki aku coba ngelalekno
moga kowe iso seneng nggo wong liyo


Getun Masa Lalu Merupakan single Terbaru Nella Kharisma Berikut lagu Getun Masa Lalu Yang dinyanyikan oleh Nella Kharisma. Semoga kalian Terhibur.

Download Lagu Nella Kharisma - Getun Masa Lalu.mp3
Size: 4.31 MB
Title : Getun Masa Lalu
Album : Single Koplo 2017
Artist : Nella Kharisma
Duration : 00:04:39
Audio Summary : Audio: mp3, 44100 Hz, stereo, s16p, 128 kb/s
Bit Rate : 128000
Sample Rate : 44100

[[ DOWNLOAD ]]


0 Response to "Download Lagu Nella Kharisma - Getun Masa Lalu Mp3 Terbaru"

Posting Komentar